Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,kochana miedzy nami jest tylko 2 lata roznicy,he,he Ale oczywiscie masz racje Jestesmy mlode
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No pewka Aga,ze My wiecznie mlode i cialem i duchem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Super chlopaki Udanego ponownego spotkania w dniu jutrzejszym Zazdroszcze wam dziewczyny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Słodkie chłopaki takie do całowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
tylko sie poszlam kapac a tu tyle napisane
bo my wlasnie uzywamy jeszcze spiworka bo kapletnie nie wiem jak ja ubrac pod kocyk tylko
magda my tez same spacerujemy niestety
zdjecia cudne dzieciaczki bomba
no i sto lat dla solenizantow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
faktycznie dużo naprodukowane jeden dzien a tu tyle do czytania
dzieciaczki slicznie powychodzily a Gabryś jaki przystojniak
Anita tez juz czasami mam skurcze,które wywołują fałszywy alarm zazwyczaj po jakims wysilku, jak sie naschylam... ale mam nadzieje ze te dwa tygodnie co nam zostały jeszcze donosimy
Trzymam kciuki za szybki i szczęsliwy poród
Dziewczyny ile czekałyście na odpowiedz z navu w sprawie engangsstonad? Dopiero w tym tygodniu dostalam numer i dzisiaj zlozylismy wniosek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ania ja czekałam około 2 tygodni na pieniążki z czego odpowiedz miałam po 3 dniach że mam im jeszcze dosłać pozwolenie na pobyt i potem około tygodnia jakoś tak to było że czek przyszedł.

No ja Aniu do tej pory skurczy nie miałam tylko może z dwa razy ale tak jak dziś kilka w ciągu jednego dnia to nowość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No to spoznieni już cię ładnie bierze
Ja żadnych skurczy w sumie nie miałam aż do dnia porodu. a i tak nie wiedziałam że to już te ostateczne. dopiero jak zaczęłam liczyć to się okazało że mam co 3min już. tylko że mi wody nie odeszły. Gabik jaka integracja z kumplem zaciekawieni sobą. a ile ma Jasiu msc ?
Elin śliczna jest i imię jej mi się bardzo podoba i gratulacje 5msc
Ją ani razu w zimę nie użyła rękawic. Zawsze raczki w kombinezon.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Pamiętam raz mnie zlapały tak w polowie ciaży, ale to tylko dwa razy takze skonczylo sie na strachu...
Mam nadzieje ze nie przegapimy momentu, kiedy juz własnie nadejdzie ten czas niby teoretycznie wszystko sie wie, a na praktyke musimy poczekac dziwne uczucie to oczekiwanie i swiadomosc ze to juz niedlugo... 9 miesiecy tak szybko minelo....
Myslalam ze dluzej sie czeka dziekuje za informacje zobaczymy czy nie bedą widzieć zadnych problemów. Jest tam taka rubryka gdzie sie zaznacza czy 12 ostatnich miesiecy przebywało sie w norwegi a ja bywalam troche tu troche w polsce i na stale przyjechalam dopiero w lutym. Dobrze ze dokumentacje mam z tamtego roku od poloznej... Takze czekamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok